Join the pack

PMC PA Solutions > Werken bij PMC

De PMC Pack

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn wolvenroedels niet op strikte hiërarchie gebaseerd, maar wel op sociale eenheid. The lone wolf is zonder de steun van zijn roedel gedoemd om te mislukken en zal een continue strijd dienen te leveren om te voorzien in zijn eigen onderhoud.

Wij geloven graag dat onze organisatie als een wolvenroedel fungeert. Een sterke eenheid waarin de minder ervaren collega’s leren van zij die ervaren zijn, waarin we samen streven naar hetzelfde doel en waarin onze leiders inspirerende coördinators zijn die de persoonlijke groei van elk individu niet uit het oog verliezen.

En, net zoals bij de wolf bestaat onze roedel uitsluitend uit sterke individuen, sterke individuen die samen een des te krachtige eenheid vormen.

Kiezen voor een carrière bij ons boord is enerzijds kiezen voor een gegarandeerde persoonlijke ontwikkeling en anderzijds bewust kiezen voor een team waarin ook het delen van jouw kennis centraal staat.

Vacatures. Of het gebrek eraan.

Wij tackelen projecten. Kiezen voor een carrière bij ons boord is kiezen voor projectwerk. Elk traject is anders en elke klant is anders. Net zoals bij onze projecten, geloven wij ook voor potentiële collega’s in maatwerk.

Traditionele vacatures of job omschrijvingen zal je om die reden bij ons niet vinden. Wel geven we je graag mee dat we op vandaag naar ervaren collega’s uitkijken die uitblinken in onze expertises: Process Engineering, Automation en E&i .

Geen specialist binnen onze expertises, maar wel sterk overtuigd dat je ons waardevolle additionele competenties kan bieden? Ook jouw kandidatuur zien we graag tegemoet.

De kracht van PMC Process & Automation Solutions is het team, belangrijk is dat je jezelf kan terugvinden in onze gemeenschappelijke waarden:

Heb jij het PMC DNA?

onze waarden zijn erg belangrijk voor ons, het is wat ons vormt en ons samenhoudt. Een goede culturele fit zal bijdragen aan je succes binnen onze organisatie.

Samenwerkend

jij weet dat de beste resultaten worden neergezet door een effectieve samenwerking, ongeacht de functie of hiërarchische rang van de stakeholders binnen je project

Betrouwbaar

als levend PMC visitekaartje bij de klant weet je elke dag opnieuw het vertrouwen van de klant te winnen door je uitstekende technische kennis en communicatieve vaardigheden

Flexibel

geen dag is hetzelfde, geen klant is hetzelfde. Gelukkig ben jij een echte kameleon die zich aan elke situatie weet aan te passen

Innoverend

techniek is je passie. Spreekt voor zich dat jij helemaal op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen

Ondernemend

je onderscheid je van anderen door je vermogen om opportuniteiten te spotten in onverwachtse hoeken

Onze garantie

Wij zijn een mensgerichte organisatie. Ons beleid is gebaseerd op vertrouwen, eerlijke communicatie en onderling overleg. Wij geven je de unieke kans mee je stempel te drukken op onze organisatie.

Als gepassioneerde techneut wil jij jezelf continue verbeteren. Wij weten dat en investeren graag in die ontwikkeling. Wij bieden je graag een opleidingstraject op maat, met oog voor je interpersoonlijke competenties.

Jij behoort tot de beteren van de markt en kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Eerlijk, marktconforme lonen zorgen voor marktconforme kandidaten en laat ons nu net op zoek zijn naar die beste kandidaten. Wij betalen graag de juiste prijs.

Nog niet overtuigd?

Lees vooral zelf hoe ons team werken bij PMC Pas ervaart.